Waldervaarthal omgetoverd tot sportarena - Extra boardingvoetbal en sportinstuif in voorjaarsvakantie

Nieuws

SCHAGEN - In samenwerking met Sportfondsen Schagen organiseert Sportservice Schagen een extra boardingvoetbaltoernooi en tegelijk een sportinstuif in de voorjaarsvakantie op dinsdag 24 februari.
De Waldervaarthal wordt omgetoverd tot een sportarena, waar kinderen van de groepen 1 tot en met 8 zich ieder op hun eigen niveau kunnen uitleven op en met de diverse sportattributen. Van 13.30 tot 15.30 uur zijn de bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen en de medewerkers van Sportfondsen Schagen aanwezig om het de kinderen naar de zin te maken. De kantine is geopend, dus ook ouders/verzorgers/opa's en oma's zijn van harte welkom om de capriolen van de kinderen van dichtbij te volgen.

Boardingvoetbal

Kinderen uit groep 6 tot en met 8 van de basisscholen kunnen deelnemen aan het boardingvoetbaltoernooi. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren ongeveer vijf minuten. Uiteraard zijn er leuke prijsjes te winnen. Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes spelers (jongens en/of meisjes, twee wissels) en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in de genoemde groepen van de basisschool zitten. Er kunnen maximaal twaalf teams deelnemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@sportserviceschagen.nl met daarin de teamnaam, de gemiddelde leeftijd van de deelnemers, een e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon.
Sportinstuif

De sportinstuif is geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met 8. Ook de deelname hieraan is gratis. Aanmelden voor de sportinstuif is niet nodig.
Neem voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Anouschka Terpstra van Sportservice Schagen; tel. 0224-214774 of info@sportserviceschagen.nl.