Kinderkerstfeest in kerk in Uitgeest

  Nieuws

UITGEEST - In de Protestantse kerk in Uitgeest (Castricummerweg 2) is er op vrijdag 22 december om 18.30 uur kinderkerstfeest waarbij iedereen van harte uitgenodigd is. Wil je niet alleen maar kijken naar de levende kerststal en luisteren naar het kerstverhaal? Mee doen mag. Alle kinderen zijn welkom om verkleed als engel, herder of koning(in) te komen en mee te spelen in het kerstverhaal.
Tijdens de adventsperiode hebben de kinderen van de kindernevendienst kerststerren gemaakt. Deze sterren hangen tijdens het kinderkerstfeest in de kerk. Op de sterren zijn briefjes geplakt met daarop hulpvragen én hulpaanbiedingen die mensen zoeken of hebben, zoals een tuinman of een beetje gezelligheid of een rondje wandelen. Iedereen is welkom om een briefje erbij te hangen of juist mee te nemen.
Ook zonder (klein)kinderen ben je welkom om dit feest mee te vieren. Alle kinderen krijgen een leuke verassing mee naar huis. De toegang is gratis.
Aan het eind van het kinderkerstfeest is er een collecte voor scholen in Mauritanië (www.scholenvoormauritanië.nl). Deze stichting zamelt niet alleen geld, maar ook speelgoed en knuffels in. Heb je thuis nog goed ongebruikt speelgoed of knuffels liggen dan ben je welkom dit mee te nemen naar het Kinderkerstfeest voor de scholen in Mauritanië.

Meer berichten