Vrijwilligers gezocht in Uitgeest

Nieuws
De speeltuin zoekt toezichthouders.
De speeltuin zoekt toezichthouders. (Foto: archief RM)

UITGEEST - Wie houdt er niet van om lekker naar buiten te gaan, te bewegen en tegelijkertijd iets voor een ander te betekenen? Hier zijn enkele mogelijkheden voor zomers vrijwilligerswerk in Uitgeest.

Duofiets

Samen op de duofiets: Geniet je van fietsen door Uitgeest en zou je graag iemand meenemen? Geesterheem zoekt vrijwilligers die bewoners willen vergezellen voor een rondje op de duofiets door de omgeving. Je kunt zelf aangeven welke dag jou het beste uitkomt.

Zwembad de Zien

Bosmaaier voor de groenploeg van het zwembad: Ben je graag actief bezig in de natuur en heb je ervaring met het bedienen van een bosmaaier? Zwembad de Zien heeft behoefte aan jouw hulp!

Maatje

Leuke dingen doen als maatje: Voor een 63-jarige vrouw is Uitgeestermaatjes op zoek naar een gezellig maatje. Samen een stukje fietsen, een korte wandeling maken, zwemmen of misschien heb je zelf een leuk idee?

Groeit & Bloeit

Versterking gezocht voor de werkgroep Uitgeest Groeit & Bloeit: De werkgroep Groeit & Bloeit zet zich in voor een prettige en duurzame leefomgeving. Kun jij helpen met het bedenken en uitvoeren van leuke acties zoals de regentonnenactie, plantjesruilmarkt en NK-tegelwippen?

Toezichthouders

Toezichthouders voor de speeltuin: Als je graag met jonge kinderen omgaat en tijd over hebt, ben je van harte welkom om het toezichthouders team van Speeltuin Kindervreugd te versterken.

Meer informatie

Neem een kijkje nemen op de website van het Vrijwilligers Informatie Punt: www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl of kom langs op dinsdag of donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur bij het VIP in het LeesLokaal, gevestigd in het gemeentehuis van Uitgeest.