Repair Café Wormerveer weer open

Algemeen
Kapotte strijkbout of klok? Weggooien kan altijd nog.
Kapotte strijkbout of klok? Weggooien kan altijd nog. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Een kapotte stofzuiger, broodrooster of fiets? Weggooien is zonde, gun ze een tweede ronde! Maar wie het niet ziet zitten om zelf te gaan sleutelen is 2 oktober van harte welkom bij het Repair Café. Deze vindt plaats in de Bloesem, Vinkenstraat 2.

De ‘handige Henkies’ van het Repair Café zijn aanwezig tussen 13.00 en 16.00 uur. Ze doen een poging te repareren wat onder de arm meegenomen kan worden. Ook een fiets of kleding die gerepareerd moet worden is in goede (en handige) handen. Repareren is goed voor het milieu en goed de portemonnee. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Let op: het maken van een afspraak is aan te bevelen. Het is voorgekomen dat zo’n 25 mensen moesten wachten. Dat is in kader van de COVID-19 regels geen succes. Wie zonder afspraak komt, krijgt ook niet de garantie gelijk geholpen te worden.

Aanmelden kan door te bellen met 06 - 53403973 (graag na 18.00 uur)  Of mailen naar  repaircafewormerveer@gmail.com Zie ook op Facebook Repair Cafe Wormerveer.