Speciale repetitie New Moon Orchestra

Algemeen
New Moon Orchestra.
New Moon Orchestra. (Foto: Gerard Lommerse)

ZAANDAM – New Moon Orchestra, het FluXus-orkest dat diversiteit omarmt en tot haar kracht maakt, repeteert de eerstvolgende keer een heel weekend lang op de FluXus-locatie Verkadefabriek, Westzijde 168 in Zaandam. Hun optreden op zondag 27 juni om 16.30 uur is vrij toegankelijk en publiek is van harte welkom. Aanmelden is, vanwege een beperkt aantal plaatsen, verplicht en kan via een mail naar glommerse@fluxus.nl.

Het orkest repeteerde eerder bij De Hellema en Bij BIND op het Hembrugterrein. De laatste keer, op zondag 13 juni, waren er wereldse klanken te horen op de FluXus-locatie Verkadefabriek. Ter afsluiting trakteerden het orkest de bezoekers op het terras van de Verskade op een kort optreden (zie foto).

Over het New Moon Orchestra

In het New Moon Orchestra spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals samen met elkaar. Zij spelen muziek uit de hele wereld op instrumenten uit de hele wereld en in alle stijlen, van klassiek tot meezingers. Het orkest is een initiatief van FluXus en Arthur Wagenaar, componist uit de Zaanstreek in samenwerking met Taalcafé De Sluis. Meer informatie en aankomende repetities en optredens van het orkest vind je op de Facebook pagina van New Moon Orchestra en op www.fluxus.nl/agenda.