Podium de Flux luidt de zomer in met Sevn Alias, Kevin en Bokoesam

Nieuws

ZAANDAM - Op het terrein van het toekomstige Cultuurcluster een zomers Flux wordt zaterdag 15 juli een concert gegeven. Speciaal voor dit gratis concert treden Sevn Alias, Kevin en Bokoesam op. Met dit concert luidt Podium de Flux de zomer in.
Sevn Alias is de man van het moment. De rapper maakt rauwe, grimmige straatrap. Vorig jaar oktober heeft hij zijn debuutplaat 'Trap Grammy' uitgebracht met gastbijdrages van Hef, Akwasi, Dutchavelli, Jairzinho, Kevin, Mason, I Am Aisha en GLOWINTHEDARK. Eerder dit jaar won het album 'Gate 16' waar zowel Sevn Alias als Kevin op staan, een Edison voor beste hiphop. Ook haalde Sevn het nieuws met het nummer Gass, wat de best bekeken Nederlandse hiphopvideo ooit is. Voor deze video heeft hij ook een Buma award in ontvangst genomen.
Samuel Sekyere, beter bekend als Bokoesam, is een Nederlands Ghanese rapper uit Amsterdam. In 2011 maakte Bokoesam zijn doorbraak op het internet. Na de videoclips '32 Levels' en 'MC Biggah' creëerde hij een hype met 'Boter Kaas en Eieren' feat. Hakim en Jowy Rose. Vorig jaar scoorde Bokoesam hoge ogen met hits als Djembé en Tonight (ft Shirak).
Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in zijn lokale buurthuis. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. In 2016 zet de rapper zichzelf op de kaart met zijn debuut single ‘Op de block’ Ft. Emms van Broederliefde. Ook heeft hij in december, later dat jaar zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ uitgebracht.

Nieuwe ontmoetingsplek

Met dit concert geeft Posium de Flux een voorproefje van hetgeen wat het Zaanse publiek kan verwachten in het nieuwe Cultuurhuis wat in 2020 opgeleverd zal worden. Het wordt een ontmoetingsplek waar de culturele organisaties De Fabriek, de Bieb, kunstencentrum Fluxus, Podium de Flux, Zaanradio en Babel bijzondere samenwerkingen aangaan. Kijk voor meer informatie op: www.podiumdeflux.nl