Koen Regout, managing director Koninklijke Verkade.
Koen Regout, managing director Koninklijke Verkade. ((Foto: aangeleverd))

Presentatie directeur Koninklijke Verkade bij De Corner

ZAANDAM - De Corner ontvangt donderdag 18 april Koen Regout, managing director Koninklijke Verkade. De ontvangst is om 17.00 uur en het programma begint om 17.30 uur. Naast het programma is er natuurlijk ook weer voldoende gelegenheid om te netwerken, en na afloop is er een buffet. Voorafgaand aan de presentatie door Koen Regout is om 16.00 uur een rondleiding in de Verkade Experience. Deze rondleiding wordt speciaal voor Cornerbezoekers gegeven door niemand minder dan Tom Verkade.

De familie Verkade heeft al die jaren alle historische zaken goed bewaard. In 2008 is midden in het Zaans Museum de Verkade Experience geopend. Hier laten onder meer duizenden foto's, reclameposters, verpakkingen, blikken en drie werkende productielijnen voor chocolade, biscuit en waxine zien hoe het bedrijf de afgelopen 130 jaar opereerde. U kunt zich voor deze rondleiding melden bij de balie van het Zaans Museum.

Ruim 100 jaar stond de Verkade-familie aan het roer van Koninklijke Verkade. In 1990 werd Verkade verkocht aan het toenmalig beursgenoteerde United Biscuits. 25 jaar later, na omzwervingen via verschillende private equity-partijen, werd Koninklijke Verkade in 2015 opnieuw onderdeel van een familiebedrijf; de wereldwijd opererende multinational Yildiz. Yildiz richtte binnen haar gelederen het snackfoodbedrijf pladis op. Van dit bedrijf maakt Koninklijke Verkade nu deel uit. Meer informatie over het programma kijk op www.de-corner.nl.

Yvette van der Does
Meer berichten