Kerkdiensten Westerwatering

ZAANDAM - Kerk in Westerwatering organiseert vanaf heden elke zondag een kerkdienst in de wijk. De kerkdiensten vinden plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam. Kinderen zijn van harte welkom om een instrumentje te pakken en muziek te maken samen met de muzikanten.

Elke zondag start om 10.00 uur de christelijke viering voor alle leeftijden met muziek en zang. Kinderen zijn van harte welkom om een instrumentje te pakken en muziek te maken samen met de muzikanten. Samen zingen zij nummers uit de Opwekkingsbundel. Tijdens de preek is er voor alle kinderen een apart programma of oppas. Rond 11.30 uur sluiten we de viering gezamenlijk af met gebed. Daarna is er gelegenheid om na te praten en kennis te maken met elkaar onder het genot van koffie, thee en limonade. Naast de kerkdiensten organiseren we ook één keer in de maand op zondagmiddag in het speellokaal van Het Baken het kinderprogramma Kidzark en is er op dinsdagavond afwisselend een bijbelstudiekring of gebedsavond bij één van de deelnemers thuis.

De kerkdiensten op zondag worden georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 10.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kerkinwesterwatering.nl of facebook.com/kerkinwesterwatering. Mailen kan naar kerkinwesterwatering@gmail.com.

Meer berichten