Tennis mee en haal geld op voor manege De Blijde Ruijters in 't Kalf.
Tennis mee en haal geld op voor manege De Blijde Ruijters in 't Kalf. (Foto: Pascal Fielmich)

Eerste Vastgoed Tennistoernooi voor het goede doel

KOOG AAN DE ZAAN - Tafelronde 12 Zaanstreek verzorgt donderdag 27 juni aanstaande het eerste Zaanse Vastgoed Tennistoernooi bij Tennisvereniging Westzijderveld in Koog aan de Zaan. Deelnemers doen mee aan een sportief tennistoernooi en krijgen toegang tot en mogelijkheid om te netwerken, inclusief drankjes en een BBQ. Zoals gebruikelijk bij evenementen die door de Ronde Tafel worden gehouden, gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit keer is dat Manege De Blijde Ruiters in 't Kalf.

De Tafelaars gaan binnenkort langs een groot aantal bedrijven die te maken hebben met vastgoed om hen persoonlijk uit te nodigen, maar het lukt simpelweg niet om alle ondernemers in de Zaanstreek te bezoeken. Via deze weg wil Tafelronde 12 dan ook alle ondernemers die iets te maken hebben met vastgoed (aannemers, makelaars, notarissen, etc.) uitnodigen voor het tennistoernooi. Er is ruimte voor zo'n tachtig tennissers. Heb je geen ervaring met tennissen? Dat maakt niet uit, want er zullen ook clinics worden gegeven door tennisleraren. Na het tennistoernooi wordt de dag afgesloten met een lekker drankje en een heerlijke barbecue, zodat iedereen ook nog echt in de gelegenheid is om te netwerken met ondernemers in het vastgoed. Inschrijven kan via: www.rt12.nl/inschrijven

Serviceclub

De Ronde Tafel is een (internationale) serviceclub voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. In de Zaanstreek zijn er twee tafels gevestigd, namelijk Tafel 12 en Tafel 72. Beide clubs zetten zich regelmatig in voor het goede doel. Zo heeft Tafelronde 12 de afgelopen jaren tijdens de Dam tot Dam- wandeltocht schone WC's aangeboden aan de wandelaars om zo geld op te halen voor Simavi. Nick Poggenklaas, dit jaar de voorzitter van de servicecommissie, vertelt: "De opbrengst van die actie bleef jaarlijks steken op zo'n 500 euro. Dat is natuurlijk helemaal niet verkeerd, maar we kunnen als Tafel graag een grotere impact maken. Dit hebben we recentelijk ook gedaan met een veiling waarbij 5.500 euro werd opgehaald voor Hospice De Schelp in Krommenie. Met dit tennistoernooi hopen we een vergelijkbaar bedrag op te halen voor Manege De Blijde Ruiters in Zaandam!"

Yvette van der Does
Meer berichten