Op verschillende plekken van het winkelcentrum zijn de verenigingen actief.
Op verschillende plekken van het winkelcentrum zijn de verenigingen actief. ((Foto: Emil de Jong www.kijklens.nl))

Sport & Speldag in winkelcentrum De Saen

ASSENDELFT - Zaterdag 6 juli organiseert winkelcentrum De Saen van 12.00 tot 17.00 uur weer de 'Sport en Speldag' voor kinderen. Zij kunnen gratis deelnemen aan dit evenement en verschillende soorten sporten proberen. Bij de kraam van de winkeliersvereniging kunnen de kinderen een activiteitenkaart ophalen.

Bij deelname aan de verschillende sporten kunnen ze de kaart laten afvinken. Bij deelname aan minimaal 4 sporten krijgen de kinderen een lekker flesje water, vers fruit en een leuke medaille.

De volgende verenigingen doen definitief mee aan dit evenement: Lycurgus met het onderdeel sprinten. Start in de officiële startblokken en sprint een afstand van ongeveer 40 meter. Krav Maga Saenstreek. Krav Maga is een zelfverdedigingsmethode die ontstaan is in Israël. Ze zullen een demonstratie geven en er meer over vertellen.De Artistic Skating Academy focust zich op zowel recreatief kunstrolschaatsen als de wedstrijdsport. De kinderen kunnen kijken naar het rolschaatsen maar ook actief meedoen.Manege Mulder is aanwezig met 2 pony's waarop de kinderen kunnen kennismaken met het paardrijden.Badmintonvereniging Swish komt met de kinderen badmintonnen. Judovereniging Cees Hoebeke zal actief met de kinderen bezig zijn op de judomat.

Er is nog de mogelijkheid voor verenigingen om mee te doen. "Dit omdat we nu zowel bij het winkelcentrum als op het evenemententerrein de verschillende activiteiten zullen ortganiseren", aldus de organisatie. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@lotusevents.nl of te bellen naar Dorine Kat-Stronck van Lotus Events. Het nummer is 77 20 039.

De organisatie zou het toejuichen als ook verenigingen meedoen die sporten aanbieden voor volwassenen zoals bijvoorbeeld schaken/dammen, jeu de boules, wandelen, tennis of kanovaren. Bij het evenemententerrein en het plein van het winkelcentrum is vaarwater aanwezig voor de watersporten. Hoe leuk is het om het hele gezin in beweging te brengen. Uiteraard zullen de volwassen ook verwend worden met een flesje water en vers fruit!

Meer berichten