De onlineverkoop is begonnen bij Vuurwerk Visser!
De onlineverkoop is begonnen bij Vuurwerk Visser! ((Foto: (Archieffoto)))

Dertig jaar Visser Vuurwerk zorgt voor knalaanbiedingen

  Bedrijf in Beeld

ZAANDAM – Soep, oliebollen, koffie en thee en een leuk sfeertje: het is weer allemaal aanwezig als de deuren op 28, 29, 30 en 31 december openen bij Visser Vuurwerk aan de Penningweg 104 in Zaandam.  En natuurlijk vuurwerk. Heel veel schitterend vuurwerk. Dat vanaf nu ook online is te bestellen op www.visservuurwerk.nl Voor het dertigste jaar presenteert de familie Visser de bijzondere sortering knal- en siervuurwerk. Het derde lustrum wordt met knallende aanbiedingen gevierd!

Sebastiaan Visser is ook dit jaar weer de gastheer in Pandjeshuis Visser. De vuurwerkverkoop is door de jaren heen door zijn broer, vader en opa gedaan. "Er is natuurlijk door de jaren heen veel veranderd in deze bijzondere handel", vertelt Sebastiaan. "Na Enschede is de veiligheid enorm vergroot. En dat is goed ook. Zo ligt onze voorraad in een veilige, met sprinklerinstallatie beschermde, bunker opgeslagen. Daarnaast besteden wij persoonlijk veel aan het geven van goede voorlichting om vuurwerk veilig af te steken. Vooral aan de jonge garde."

Goedgekeurd vuurwerk

Vuurpijlen gaan pas de toonbank over als er een stalen pijp bij is afgegeven. Veiligheidsbrillen en aansteeklonten zijn een 'must' om veilig vuurwerk af te steken tijdens oud & nieuw. "Wij verkopen bovendien alleen goedgekeurd vuurwerk uit Nederland. Die illegale troep is gevaarlijk en maakt ook onze handel kapot. Je ziet daarbij een verschuiving naar siervuurwerk. Mensen willen nu vooral grote sierpotten en vuurpijlen. Al blijft de Thundershock bij de jeugd populair."

'Goede voorlichting en kwaliteitsvuurwerk staan centraal'   

Vuurwerkfans weten de weg naar Visser Vuurwerk goed te vinden. Logisch, want niet alleen is de kwaliteit zo goed dat praktisch alles afgaat, er is parkeerservice voor de deur, het strak plannen van de ophaalmomenten van de onlinebestellingen en de extra's die je bij de bestellingen kunt krijgen, zijn groot.

Gratis extra potten

"We houden altijd acties in de voorverkoop in een staffel. De gratis potten en cakes krijg je al vanaf 50 euro en lopen zo leuk op bij hogere bestellingen", vertelt Sebastiaan. Die benadrukt dat mensen die een flinke bestelling plaatsen hem ook persoonlijk mogen aanspreken voor advies. "En dan zit er natuurlijk altijd een extra potje voor je bij", lacht de vuurwerkhandelaar.

Openingstijden

Op de website www.visservuurwerk.nl staan ook filmpjes die laten zien hoe een cake of vuurpot eruit ziet als hij afgaat. De winkel is op 28, 29, 30 én 31 december open van 7.00 tot 22.00 uur. Tot de 27e december is de winkel geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Tot 31 december is er ook onlineverkoop. Het is natuurlijk altijd slim vroegtijdig een bestelling te plaatsen om misgrijpen te voorkomen tipt Sebastiaan tot besluit.

 
 
Meer berichten