Tafelronde 12 Zaanstreek haalt 5.500 euro op voor Hospice De Schelp

  Nieuws
Hospice De Schelp ontving een cheque van 5.500 euro. (Foto: Pascal Fielmich / Tafelronde 12 Zaanstreek)
Hospice De Schelp ontving een cheque van 5.500 euro. (Foto: Pascal Fielmich / Tafelronde 12 Zaanstreek) (rodi.nl)

ZAANDAM - Tafelronde 12 Zaanstreek heeft zaterdagavond 13 oktober 5.500 euro opgehaald voor Hospice De Schelp in Krommenie.

Het hospice biedt mensen in de Zaanstreek tijdens hun laatste levensfase zorg in een huiselijke omgeving. Naast de professionele zorgverleners met hun specifieke deskundigheid en bevoegdheid zijn het de vrijwilligers die samen met de naasten (verwanten en vrienden) de gastbewoners verzorgen. Tafelronde 12 Zaanstreek, onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde, zet zich door middel van serviceprojecten in voor de samenleving.
De Zaanse serviceclub vierde dit weekend haar zeventigjarig bestaan. Dit jubileum werd groots aangepakt, met een diner bij Lab-44 op het Hembrugterrein in Zaandam. Hier konden leden en oud-leden herinneringen met elkaar ophalen en genieten van de momenten die 'Tafelen' met zich meebrengt. Tijdens de jubileumavond werd een veiling met diverse exclusieve kavels gehouden. Deze vielen in goede aarde. Hierdoor werd er met elkaar uiteindelijk een bedrag van 5.500 euro voor Hospice De Schelp Zaanstreek opgehaald.

Meer berichten