Kersteditie AvondtaalcaféZaandam - In ontspannen kerstsfeer Nederlands en Italiaans oefenen

  Nieuws

ZAANDAM - De kerstdagen staan voor de deur, de dagen van gezellig met elkaar praten onder het genot van een diner en een drankje. Behalve het diner is dat ook precies de sfeer bij de kersteditie van het gratis Avondtaalcafé Zaandam. Dit staat voor vrijdag 14 december op het programma in Zaandam.
Het Avondtaalcafé Zaandam heeft twee taalcafés: Nederlands en Italiaans. Vrijdag 14 december komen beide edities samen, omdat het een speciale kersteditie is. Bezoekers kunnen zodoende in ontspannen kerstsfeer onder het genot van een drankje hun Nederlands en Italiaans oefenen en nieuwe mensen leren kennen. Er is geen thema: bezoekers kunnen het over alles hebben wat ze te binnen schiet en waar hun interesse maar naar uitgaat. Het taalcafé is laagdrempelig. Wie niveau A2 heeft, kan prima meedoen en door de taal te oefenen tegelijkertijd zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Er zijn geen thema's: bezoekers kunnen het over alles hebben wat ze interessant vinden. Het doel is tenslotte Nederlands en Italiaans oefenen.
Het Avondtaalcafé Zaandam, een initiatief van de Italiaanse Barbara Murru, is gratis. Drankjes komen voor rekening van bezoekers zelf. De avond begint om 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich per e-mail aanmelden via: taalcafe.zaandam@gmail.com. Dan laat Barbara de exacte locatie(s) in het centrum van Zaandam weten.

Meer berichten