Musical Sneeuwwitje van het Rijswijks Jeugdtheater.

Algemeen
Op 7 en 8 november zal het Rijswijks Jeugdtheater, alsnog de musical Sneeuwwitje in de Rijswijkse Schouwburg brengen. Foto; Erick Kicken (KVX)
Op 7 en 8 november zal het Rijswijks Jeugdtheater, alsnog de musical Sneeuwwitje in de Rijswijkse Schouwburg brengen. Foto; Erick Kicken (KVX) (Foto: Erick Kicken (KVX) )

Op 7 en 8 november zal het Rijswijks Jeugdtheater, alsnog de musical Sneeuwwitje in de Rijswijkse Schouwburg brengen.

Rijswijk - Deze musical - gebaseerd op de musical van Studio 100 - vertelt het verhaal v
an prinses Sneeuwwitje en haar gemene stiefmoeder, die er alles aan doet om de mooiste van het land te zijn. Op een dag is het paleis in rep en roer, als de stiefmoeder een knappe, jonge prins uitnodigt omdat ze met hem wil trouwen. Maar als de prins en de prinses elkaar tegenkomen in de tuin, begint er een spannend en romantisch verhaal…

De cast, bestaande uit een groep extra gemotiveerde en enthousiaste spelers, weet een betoverende voorstelling neer te zetten onder begeleiding van een orkest!

Regie: Pepijn Jehee | Zang: Nathalie van der Kaaden | Dans: Renske Hoeksema –Degens en Myrthe Dol | Orkest: Carly Bakker

Uiteraard zal alles worden aangepast aan de huidige omstandigheden. Zo ook het aantal bezoekers die beduidend minder in aantal kunnen zijn. Hierdoor zijn alle voorstellingen volgeboekt, er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar!

Wel hopen wij jullie weer te mogen begroeten in de Rijswijkse Schouwburg op:

6 & 7 februari 2021: The Best of NuRT

20 & 21 maart 2021: Arthur & de Glazen Kroon