Vrijstaand wonen aan de Vliet

Partnerbijdrage
Ontdek de charme van vrijstaand wonen aan de vliet met deze bijzondere woning aan de Delftweg 1.
Ontdek de charme van vrijstaand wonen aan de vliet met deze bijzondere woning aan de Delftweg 1. (Foto: PR foto)

Ontdek de charme van vrijstaand wonen aan de vliet met deze bijzondere woning aan de Delftweg 1. Gelegen op 335 m² eigen grond biedt deze woning een unieke kans voor wie op zoek is naar ruim wonen aan het water.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime woonoppervlakte op de begane grond, verdeeld over een sfeervolle zitkamer en aparte eetkamer en een hoofdslaapkamer met ruime badkamer en suite.

De eerste etage herbergt nog eens drie slaapkamers, een tweede badkamer en een royaal terras met vrij uitzicht op de beroeps- en pleziervaart op de Vliet. De aangelegde siertuin, die de woning aan drie zijden omzoomt, belooft vele uren buitenplezier in alle rust.

De locatie van de woning is eveneens aantrekkelijk, met een scala aan voorzieningen binnen handbereik. Winkels en horecagelegenheden in het historische centrum van Rijswijk zijn gemakkelijk bereikbaar. Bovendien zorgen de nabijheid van diverse uitvalswegen en uitstekende openbaar vervoersverbindingen voor optimale bereikbaarheid naar steden als Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

De toegang tot de woning verloopt via een afsluitbare patio. Bij binnenkomst bevindt zich een vestibule met daarin de meterkast. Vanuit hier betreedt u de royale en lichte woonkamer, voorzien van een erker, schouw en een open keuken met diverse inbouwapparatuur. De openslaande deuren leiden naar de achtertuin, die royaal en zonnig is en zowel aan de achter- als zijzijde van de woning ligt. In de tuin bevinden zich twee bergingen. Naast de woonkamer ligt een halfopen eetkamer met dubbele openslaande deuren naar de zonnige zijtuin. Ook is er een bijkeuken aanwezig met plaats voor een wasmachine en droger, en extra bergruimte. Op de begane grond vindt u verder nog een slaapkamer met inbouwkast en een badkamer met moderne voorzieningen, waaronder een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en toilet.

Op de eerste etage bevindt zich een overloop die toegang biedt tot de andere vertrekken. Hier treft u een slaapkamer aan met inbouwkasten en openslaande deuren naar het terras op het zuidwesten, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de Vliet. Deze slaapkamer staat in open verbinding met een tweede slaapkamer, eveneens voorzien van inbouwkasten. Verder is er nog een badkamer met douche, wastafel en toilet op deze verdieping aanwezig. Tot slot is er een derde slaapkamer van goed formaat, momenteel in gebruik als inloopkast, met toegang tot de vliering.


Geniet van een prachtig uitzicht over de Vliet. - PR foto

Lijkt wonen aan de Delftweg 1 u wat? Neem dan contact op met Hoogenraad NVM Makelaars via 070-3993634 voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.