Jouw kijk op Rijswijk!

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Shutterstock)

Hoe ziet Rijswijk er in 2050 uit? Dat bepaalt de gemeente niet alleen. Samen maken we belangrijke keuzes voor de toekomst. Bijvoorbeeld over hoe we de stad leefbaar houden en groener maken. Waar winkel en scholen komen. Hoe we straks door Rijswijk lopen, fietsen of rijden. Allemaal belangrijke keuzes in een document dat de omgevingsvisie heet. Deze omgevingsvisie maakt de gemeente samen met jou als inwoner of ondernemer. 

Eerder hebben wij je gevraagd om mee te denken via een vragenlijst en het stadsgesprek. De uitkomsten daarvan zijn te lezen op samen.rijswijk.nl

Met de bakfiets door jouw buurt! 

We starten een tweede ronde gesprekken over ‘Jouw kijk op Rijswijk’. Daarvoor fietsen we op 24 en 26 april met een bakfiets door verschillende buurten. We gaan graag in gesprek over wat jij belangrijk vindt voor jouw buurt. Wil je in de toekomst bijvoorbeeld meer bankjes, of juist meer groen in jouw straat? We gaan in gesprek aan de hand van een speciaal spel: de Rijswijkse Remix. Met dit spel laten we zien hoe verschillende keuzes met elkaar samenhangen. 

Waar zijn we te te vinden?

Je komt ons tegen in de Kleurenbuurt, Artiestenbuurt, Stationskwartier, Huis te Lande en Muziekbuurt.

Kijk voor meer informatie over de omgevingsvisie en hoe je mee kunt denken op samen.rijswijk.nl. Scan hiervoor de QR-code.