Stefano Pavan wil bij RVC Celeritas doorpakken met meisjesvoetbal

Sport
De meisjes van de onder 13 jaar van Celeritas in actie tegen leeftijdgenootjes.
De meisjes van de onder 13 jaar van Celeritas in actie tegen leeftijdgenootjes. (Foto: RVC Celeritas)

Mede door het succes van de Oranje Leeuwinnen is het meisjesvoetbal in ons land aan een gestage opmars bezig. Bij het Rijswijkse RVC Celeritas wil de onlangs aangestelde coördinator van het meisjesvoetbal, Stefano Pavan, nu doorpakken. 

Celeritas beschikt momenteel reeds over meisjesteams in de categorieën MO8 tot en met MO13/15 maar nieuwe leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Pavan: “Ons doel is vooral te laten zien dat wij in Rijswijk weliswaar al meisjeselftallen hebben, maar dat wij altijd op zoek zijn naar nieuw talent of meisjes met de ambitie om te voetballen. Meisjes in elke leeftijdscategorie die graag bij een club willen voetballen kunnen bij Celeritas twee proeftrainingen volgen en eventueel al direct een aanvulling zijn voor een bestaand team. Zij kunnen dan zelf ervaren hoe gezellig en leerzaam de meisjesafdeling van Celeritas is”. Bij de club, die speelt op het Sportpark Prinses Irene, zijn er bij de meisjes geen gemengde teams, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat in competitieverband bij de O10 wel tegen een jongensteam wordt gespeeld.

Aanmelding voor het volgen van de twee proeftrainingen bij Celeritas kan via de website van de vereniging: www.rvc.celeritas.nl.