Beach Borrel voor Kennemerlandse ondernemers gaat door

Algemeen
John Cornelisse (ondernemer en compagnon van PlaZand rechts) en Rob Wieleman (ondernemer Kennemer Business zakennetwerk) heten de gasten alvast welkom.
John Cornelisse (ondernemer en compagnon van PlaZand rechts) en Rob Wieleman (ondernemer Kennemer Business zakennetwerk) heten de gasten alvast welkom. (Foto: aangeleverd)

REGIO - "Als het met de Kennemerlandse ondernemers goed gaat, heeft dat zijn weerslag op alles wat er zich in de regio speelt", opent netwerkondernemer en communicatiemanager Rob Wieleman zijn relaas. De bedrijvige Noord-Hollander vervult een voortrekkersrol als het gaat om het stimuleren van het bedrijfsleven in de regio, van Uitgeest tot aan Haarlem. 

Maandag 31 augustus komt het plaatselijke bedrijfsleven - verenigd in het Kennemer Business zakennetwerk - bijeen bij PlaZand in Zandvoort en kijkt men tijdens een Beach Borrel terug op de coronatijd. Maar belangrijker: blikt men vooral vooruit. Op een verwachtingsvolle toekomst.

Om te vervolgen met: "Het waren barre tijden, zijn dat trouwens nog steeds. Er is natuurlijk wel wat gebeurd de afgelopen maanden. Maar wij staan er positief in. De afgelopen periode waren de ondernemers in Kennemerland alleen maar bezig alle ballen hoog te houden. Zonder branches te noemen, iedereen had het zwaar. En de gevolgen zijn voor iedereen nog niet zichtbaar. Voor sommigen kan de klap nog komen."

Positiviteitsborrel

Wieleman vergelijkt de situatie met die van 2008 toen de eerdere roemruchte recessie zich aandiende. "Toen organiseerden wij ter ondersteuning van ondernemers een zogenoemde positiviteitsborrel. De geschiedenis lijkt zich te herhalen. De vrolijkste start moet het 31 augustus worden. Al zal dat helaas niet voor iedereen opgaan." Loyaliteit is volgens Wieleman de drijfveer voor succes van het Kennemerlandse bedrijfsleven. "Investeren om iets terug te krijgen. Voor verbinding zorgen, gezamenlijk de schouders eronder zetten, elkaar stimuleren."

Meer dan tien jaar

Kennemer Business zakennetwerk organiseert B2B netwerkevenementen in de regio Zuid-Kennemerland. "Dat doen we al meer dan tien jaar, professioneel, gastvrij en succesvol. Wij onderscheiden ons met open toegang, goed bezocht, voordelen voor leden en eventpartners, diversiteit van partners en gasten, professionele organisatie, gastvrije locaties en een gemoedelijke sfeer. In onze slogan zitten de kernelementen van ons zakennetwerk. In de eerste plaats in Talking, dat staat voor ontmoeten, spreken en verbinden. En in Toasting en Tasting, die natuurlijk staan voor de gemoedelijke sfeer - met drinken en eten - die wij nastreven"

Om te besluiten met: "Als het goed gaat met het Kennemerlandse bedrijfsleven plukt ook de consument daar de vruchten van."