‘Schiet’ de winter in Uitgeest

Algemeen
Schiet de winter in Uitgeest.
Schiet de winter in Uitgeest. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Ode aan het Landschap NH nodigt fotoliefhebbers uit een winterfoto van het landschap in Noord-Holland - dus ook vanuit Uitgeest - in te sturen. “Pak je mobiel, digitale of analoge camera en trek het landschap van Noord-Holland in! Laat je inspireren door het winterse kleurenpalet wat zich voltrekt in de natuur”, laat de organisatie weten.

Voorwaarden: Het thema moet ‘winter’ zijn in een karakteristiek Noord-Hollands Uitgeester landschap; per deelnemer kunnen er drie foto’s worden ingezonden. Gebruik daarvoor de tags odeaanhetwinterlandschap en #fotowedstrijd. Inzenden kan tot 15 februari 2022. Inzenden gaat simpel via Instagram of Facebook. De vakjury bestaat uit iPhone fotograaf Annet de Graaf en fotograaf Kenneth Stamp.

Boek

Prijzen bestaan uit het inspirerende boek ‘Tree and Soil’ van Robert Knoth & Antoinette de Jong. De top drie winnaars krijgen tevens een publicatie op de social mediakanalen van Ode aan het Landschap NH. De winnaars worden voor 1 maart bekend gemaakt. De inzendingen zijn gedurende de wedstrijd te zien op de site van Ode aan het Landschap: www.odeaanhetlandschap-nh.nl

Schiet de winter in Uitgeest.