Huttenweek terug naar ‘Middeleeuwen’

Algemeen
Huttenweek altijd weer een groot succes.
Huttenweek altijd weer een groot succes. (Foto: archief Bert Westendorp)

UITGEEST – Eind vorige week heeft de organisatie van de Huttenweek de inschrijfdatum bekend gemaakt. Die was afgelopen dinsdag. In verband met Hemelvaartsdag is de deadline voor publicatie wat vervroegd voor de krant. Niet voor online.

Misschien nog een plekje te veroveren?

De historie leert, dat de inschrijving behoorlijk snel is uitverkocht. Maar wie daarover zekerheid wil hebben, moet kijken op website https://huttenweek.nl voor de laatste informatie. Er kunnen zich niet meer dan vierhonderd kinderen aanmelden.

De voorbereidingen voor De Huttenweek, van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus, zijn in volle gang. Een woordvoerder namens de organisatie: “Met man en macht wordt door onze vrijwilligers weer een fantastisch programma in elkaar gedraaid binnen het thema ‘Middeleeuwen’. Wij hebben er zin in, de voorpret begonnen.”

De inschrijving bestaat nog maar uit één ronde en is meteen definitief, omdat de groepsinschrijving is komen te vervallen. De betaling van het inschrijfgeld en eventueel veiligheidszooltjes vindt direct plaats door middel van iDeal. Na betaling is deelname van het ingeschreven individu gegarandeerd. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, wordt de inschrijving automatisch gesloten.