Inschrijving vrijwilligersdag OVER&UITgeest van start

Nieuws
Afbeelding ter illustratie.
Afbeelding ter illustratie. (Foto: Matthias Zomer/Pexels)

UITGEEST - OVER&UITgeest is een dag om je vrijwilligersorganisatie, vereniging of club te presenteren, leden te werven, je diensten zichtbaar te maken of vrijwilligers te vinden. OVER&UITgeest wordt dit jaar georganiseerd op zaterdagmiddag 21 september.

Met veel enthousiasme is het organisatieteam gestart met de voorbereidingen. “Wij zijn erg blij dat we deze keer gebruik maken van het terrein van Zwembad de Zien. Een ideale plek om een markt op te stellen met daarnaast volop ruimte voor optredens, demonstraties en sport en spel,” vertelt Sigrid Wijsman, werkzaam bij het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP).

OVER & UITgeest is een initiatief van het VIP en wordt mede georganiseerd door de Buurtsportcoach, Scouting Uitgeest, De Zwaan Cultureel en vrijwilligers van de Zonnebloem, Stichting Alkmaardermeeromgeving, Kanovereniging Uitgeest, de Dorpsraad en Historische Vereniging Oud-Uitgeest.

Aanmelden kan tot 1 juni via de website van het VIP: www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl. Neem voor vragen contact op via info@vipuitgeest.nl of 06-48500912.