Kijkje in atelier kunstenaar Henk Veen

Nieuws
Open dag in het atelier van Henk Veen.
Open dag in het atelier van Henk Veen. (Foto: Henk Veen)

REGIO - Kunstenaar Henk Veen uit Amsterdam Noord heeft open atelier tijdens de Open Bedrijvendag van de Veban op vrijdag 19 april. Natuurlijk stelt de kunstschilder en tekenaar van de wekelijkse column Spo(r)tprent in diverse kranten in Noord Holland, waaronder Nieuwsblad Uitgeest, ook zijn atelier open tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Kijkje in atelier kunstenaar Henk Veen

Velen die het herkenbare werk van kunstenaar Henk Veen kennen of hem via krant, televisie of zijn exposities hebben gezien, vinden het soms eng om zomaar langs te gaan.

“Door mijn atelier open te stellen, de drempel hiermee omlaag te brengen, hoop ik nieuwsgierigen over de streep te trekken om eens een kijkje te nemen in mijn bedrijf waar ik werk en wat ik precies doe en vooral de sfeer te proeven van mijn schilderijen waar ik mijn leven en mijn verhalen uitschilder op doek”, vertelt Veen. Maar behalve schilderijen is er veel meer te zien bij de kunstenaar en een mooie gelegenheid om grote en kleine en bijzondere kunstwerken te bewonderen in zijn “snoepwinkel”. Mooie kunst cadeaus voor iedere portemonnee, maar ga vooral vrijblijvend een kijkje nemen waar hij werkt, woont en zijn inspiratie vandaan haalt.

Wie de kunstenaar op 19 april bezoekt in zijn atelier aan huis op de Bergmolen 31 in Amsterdam Noord mag zelf een gratis één tekening uitzoeken. Iedereen is welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Meer informatie

Alle informatie over vele bedrijven die deelnemen aan de Open Bedrijvendag, georganiseerd door de Veban, is te vinden op www.henkveen.nl en www.openbedrijvendagamsterdamnoord.nl.

Lees ook: