Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp

Nieuws
De meningen van de inwoners zijn erg belangrijk in dit onderzoek.
De meningen van de inwoners zijn erg belangrijk in dit onderzoek. (Foto: Pexels)

UITGEEST - De gemeente Uitgeest onderzoekt samen met onderzoeksbureau Necker de eigen ‘bestuurskracht’. Dit betekent dat er wordt onderzocht of de gemeente in staat is om taken en verantwoordelijkheden goed uit te voeren. Met de uitkomsten van dit onderzoek worden er verschillende mogelijkheden voor de toekomst van Uitgeest gemaakt. Vanaf 17 april kunnen inwoners van Uitgeest hun mening geven over dit onderwerp.

De gemeente is benieuwd wat inwoners belangrijk vinden, waar ze trots op zijn, of wat juist beter kan in Uitgeest. Bijvoorbeeld op het gebied van leefomgeving, voorzieningen, dienstverlening en identiteit. De uitnodiging voor het onderzoek valt bij iedereen (behalve adressen met een ‘nee-nee’ sticker) op de deurmat. Invullen van de online enquête kan via www.detoekomstvanuitgeest.nl. 

Liever een papieren enquête?

Neem dan contact op met onderzoeksbureau Necker voor het aanvragen van een papieren enquête. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur via het telefoonnummer 0800-75 75 755 (gratis). Via dit telefoonnummer kunnen inwoners ook hulp krijgen bij het invullen van de enquête. 

Kijk voor meer informatie over het onderzoek op www.uitgeest.nl/raad-en-college/toekomst-van-uitgeest.