Open dag Heemskerkse Golfclub

Partnerbijdrage
Open dag Heemskerkse Golfclub.
Open dag Heemskerkse Golfclub. (Foto: Heemskerkse Golfclub)

HEEMSKERK - De Heemskerkse Golfclub organiseert op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur weer een open dag.

De open dag is ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. Ze maken er een leuke ochtend van.

Uiteraard leren ze je de beginselen van de golfsport (de golfclubs en golfleraren staan voor je klaar) en vertellen je graag over de golfsport. Hoe zit dat nou met die handicap? Moet je een geruite broek aan? (Nee, natuurlijk niet!). Ook geven ze je een rondleiding bij de Heemskerkse Golfclub., want er is genoeg te zien. De mooie 18-holes golfbaan, maar ook een 9-holes baan voor de beginnende golfer (hier mag iedereen zo op spelen), een afslagplaats om je slagen te oefenen en putting greens waar je kan proberen jouw golfballetje in zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Dat valt soms best tegen, maar als ‘ie goed valt… zal je ervaren hoe leuk golfen is. Een heerlijk kopje koffie in het gezellige clubhuis zal uiteraard niet ontbreken. Misschien zelfs wel op het terras als het weer een beetje mee zit.

Actietarieven

Om het extra aantrekkelijk te maken kan je in het weekend van zaterdag 30 maart ook nog eens gebruik maken van speciale actietarieven.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om naar deze open dag te komen? Meld je dan aan op www.heemskerksegolfclub.nl en vul het formulier in bij het nieuwsitem ‘Open dag’ of bel met de manager: 06-24230009.

De Heemskerkse Golfclub ligt vlak bij de afslag op de A9, aan de Communicatieweg 18 in Heemskerk.

www.heemskerksegolfclub.nl