Samen eten en praten over jezelf zijn.
Samen eten en praten over jezelf zijn. (Foto: aangeleverd)

TafelTijd Pride Waterland

Algemeen

MONNICKENDAM - Dit jaar organiseren de Protestantse Gemeente Monnickendam, Wijdekerk, Religious Pride Amsterdam 7 augustus een speciale Tafeltijd Editie in Monnickendam. Thema: ‘My Heart, My Pride’. 

Tafeltijd Editie ‘My heart, my pride’

Inclusief denken, kwetsbaarheid tonen en durven opstaan voor jezelf. Dat is niet altijd even gemakkelijk voor iedereen, want ook in Noord Holland worden nog dagelijks mensen gediscrimineerd en in elkaar geslagen om wie ze zijn of van wie ze houden. We moeten daarvoor nog steeds strijden, niet enkel en alleen binnen kerken maar ook daarbuiten. Vandaar deze speciale TafelTijd Pride Editie. 

In deze editie wil de organisatie naar voren laten komen: het leukste wat je kunt worden is jezelf, en dat je daarvoor de ruimte mag nemen. Het maakt niet uit wie je bent en dat is ook de vrijheid die je de ander geeft. Ieder mens is geschapen naar Gods beeld en iedereen is ook anders gemaakt. Met allemaal aparte eigenschappen, bijzondere talenten, eigenheden, sekse, gender. Dat maakt het gelijktijdig zo uniek, omdat geen een mens gelijk is. Het is oké wie je bent.

De bedoeling van TafelTijd is om samen met elkaar aan tafel in gesprek te gaan onder het genot van een fijne maaltijd en een goed glas wijn, of iets anders. Je hoeft niet perse gelovig te zijn, iedereen is van harte welkom aan tafel.

Tafeltijd is een initiatief van Wijdekerk om door het land heen met LHBT+ en betrokken samen kerk te zijn. Centraal staat niet elkaar overtuigen, maar inspireren, steunen, bemoedigen en aanvaarden in de liefde van God.

Iedereen is van harte welkom, meld je wel even aan (a.noordijk@protestantsekerk.nl). Voor meer info: 06-24920344. Neem iets mee voor de maaltijd om te delen, bijvoorbeeld een lekkere salade, een warm / koud gerecht, kleine hapjes, iets voor het nagerecht.

Locatie: Opstandingskerk, Graaf Willem Laan 1, Monnickendam. Gratis parkeren. Inloop 17.30 uur en we starten om 18.00 uur. Speciale gast is Wethouder Astrid van de Weijenberg.

Met hartelijke groet,

ds. Alexander J.D. Noordijk

Mobiel: +31 624920344 Kerkelijk bureau: Graaf Willemlaan 1, 1141 XE Monnickendam

www.pgmonnickendam.nl

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. “niet akkoord disclaimer” en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Waterland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
De week door met omroep PIM Algemeen 28 sep, 09:32
Afbeelding
Gi-ga-groene Kinderboekenweek in bibliotheken Waterland 2022 Algemeen 27 sep, 15:51
Afbeelding
Insecten in de Grote Kerk Algemeen 26 sep, 13:40
Afbeelding
Red de egel: ontvang gratis egelhuispakket Algemeen 26 sep, 13:28
Afbeelding
Gemengd Koor Broek in Waterland zoekt nieuwe leden Algemeen 26 sep, 12:30
Afbeelding
Redenen om voor een baan in de ICT te kiezen Algemeen 26 sep, 12:18
Afbeelding
Senioren Songfestival Waterland 2022 Algemeen 26 sep, 11:11
Afbeelding
Frida Kahlo, inspiratiebron voor velen | 30 september 2022 lezing in Bibliotheek Beemster Algemeen 26 sep, 10:06
Afbeelding
Modeshow ‘Powervrouwen’ door inloophuis Wij Allemaal | 1 oktober 2022 Algemeen 23 sep, 12:19
Afbeelding
Hond vermist na botsing in Katwoude 112-nieuws 23 sep, 05:03
Afbeelding
‘Social Sofa voor Vrede’ onthuld in Poelenburg Algemeen 22 sep, 12:36
Afbeelding
Waterlandse Watervogels bekijken met IVN | 9 oktober 2022 Algemeen 22 sep, 11:27
Afbeelding
Een goed kompas als een levensvoorwaarde bij kanker Algemeen 22 sep, 10:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Waterland

Op Rodi Waterland volg je het laatste nieuws uit Waterland. Rodi Waterland informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Waterland

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Waterland in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief