Creatieve workshops in het moederdagweekend

Nieuws
Workshop vakantieschetsboek
Workshop vakantieschetsboek (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Het tweede weekend van mei is alweer het laatste weekend in de serie creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant.

Onder begeleiding van een kunstenaar uit het vak heb je dan een inspirende dag en ga je met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis. Voor jezelf of misschien wel je moeder. Zaterdag 11 mei kun je diverse workshops volgen. 

Maak bijvoorbeeld een broche, een armband of een klein decoratief object maken met een 3D-printer en lasersnijder. Of start een vakantieschetsboek en ontdek de perfecte manier om je vakantieavonturen op een leuke, creatieve manier vast te leggen. Lijkt het je ingewikkeld om je ideeën te vertalen naar papier? Of denk je: ‘ik kan helemaal niet tekenen’? Juist dan is deze workshop voor jou! 

Zondag 12 mei (Moederdag) kun je samen met je moeder iets creatiefs doen. Bijvoorbeeld mozaïeken: tijdens deze workshop maak je op een speelse manier kennis met mozaïek en leer je de basistechnieken. Is je lievelingskopje net gebroken? Neem het vooral mee en verwerk het in een mooi persoonlijk werkstuk.

Kinderen vanaf 14 jaar zijn, samen met een begeleider (vader, moeder, opa, oma, opvoeder), ook welkom. De workshops zijn zowel voor mensen mét als zonder ervaring geschikt. Meer informatie over deze en de andere workshops in dit weekend is te lezen op: wherelant.nl/workshops.

Workshop mozaïeken op moederdag.