Voorlichtingsbijeenkomst PSG-scholen op donderdag 14 december

Partnerbijdrage
De PSG heeft voor elke leerling een passende school.
De PSG heeft voor elke leerling een passende school. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Binnenkort verlaat uw zoon of dochter de vertrouwde basisschool. Er staat hem of haar een nieuw avontuur te wachten op de middelbare school. Maar eerst moeten jullie samen een school uitkiezen. Welke school sluit het beste aan op het onderwijs dat uw kind nodig heeft?

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een onderwijsgroep voor openbaar en interconfessioneel voortgezet onderwijs. De PSG biedt alle soorten onderwijs aan. Van gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo), praktijkonderwijs tot onderwijs voor 10-14 jarigen.

Op donderdag 14 december organiseert de PSG een voorlichtingsavond voor de ouders en verzorgers van leerlingen in groep 8. Deze avond stelt elke PSG-school zich aan u voor via drie voorlichtingsrondes. U kunt zelf kiezen welke scholen u tijdens deze rondes bezoekt. Daarnaast heeft elke school een informatietafel waar u vragen kunt stellen.

Ouders en verzorgers van leerlingen in groep 8 zijn van harte welkom bij de voorlichting die op het Da Vinci College en het Jan van Egmond Lyceum plaatsvindt. 

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst zijn alle PSG-scholen vertegenwoordigd en krijg je informatie over SG Gerrit Rietveld, SG Antoni Gaudí, het Vita College, SG W.J. Bladergroen, het Da Vinci College en het Jan van Egmond Lyceum.

Voor de groep 8 leerlingen zelf organiseren alle PSG-scholen meeloopdagen en een Open Huis! Meer informatie op de website www.psg.nl

De PSG heeft voor elke leerling een passende school. Ook voor jouw kind. Jij komt toch ook naar de voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 14 december?