Goede voornemens krijgen een vliegende start met GreenPan

Partnerbijdrage
De pannen van GreenPan bevatten geen schadelijke chemische stoffen.
De pannen van GreenPan bevatten geen schadelijke chemische stoffen. (Foto: PR)

De pannen van GreenPan bevatten geen schadelijke chemische stoffen. Er zit namelijk géén PFAS, PFOA en geen PTFE in. De door hen ontwikkelde keramische antiaanbaklaag, genaamd Thermolon, is gemaakt van natuurlijke materialen zoals diamant en een afgeleide van zand. GreenPan produceert de pannen zelf, zo weten ze precies wat er gebeurt tijdens het productieproces en kunnen zij de uitstekende kwaliteit garanderen.

De gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag is volledig PFAS-vrij. De antiaanbaklaag van de GreenPan is superglad en dus heb je minder olie/boter nodig om te bakken. De pan is geschikt voor alle kooktoestellen, óók inductiegeschikt.

Februari is pannenmaand bij Jens Valk. Bij dé kookspeciaalzaak in Honselersdijk is het al jaren een traditie dat februari de maand is met het thema: pannen. Op álle pannen krijg je deze maand 10% korting. En ruil je ook nog je oude pannen is bij aankoop van nieuwe pannen, dan krijg je nóg eens 5% korting op je aankoop. De oude pannen worden netjes afgevoerd voor recycling.

Door de fluctuerende gasprijzen, stappen veel mensen over naar koken op inductie. Goed kookgerei, maar ook heldere en eerlijke uitleg, is dan erg belangrijk zodat je weer fijn kunt koken. Op zaterdag 4 en zaterdag 11 februari demonstreert Mattanja bij het kookeiland diverse pannen op inductie. Kom gerust langs, kijk, proef en stel je vragen.