SOURCE viert tiende verjaardag in Wateringen

Cultuur
De brand trad vorige week nog op tijdens de Oranjefeesten in De Lier.
De brand trad vorige week nog op tijdens de Oranjefeesten in De Lier. (Foto: Source)

De band SOURCE is druk bezig met de voorbereidingen voor haar jubileumfeest op 17 mei. Dan viert de band in Nederland 3 in Wateringen dat ze 10 jaar bestaat.

Tijdens deze avond treden verschillende bands op. Onder meer Sure Touch en 0900-VIKTOR zullen samen met SOURCE het podium betreden. Dj’s Mick en Lars zullen tussen de optredens door het publiek vermaken met hun vaardigheden op vinyl.

SOURCE zelf zal niet alleen hun bekende nummers ten gehore brengen, maar heeft ook speciaal voor deze gelegenheid nieuwe songs ingestudeerd. Bovendien zullen ze worden vergezeld door een extra bandlid, wat de avond nog specialer maakt. Toetsenist Corné zal samen met invaller-toetsenist Dick een bijzonder nummer uitvoeren.

De volledige opbrengst van het feest komt ten goede aan de Stichting VEME. Deze stichting streeft naar de realisatie van een huis met een woon/zorg-combinatie voor jong-volwassenen met een handicap.

De steun voor Stichting VEME bleek ook tijdens Koningsdag, toen SOURCE werd verrast met een genereuze cheque van € 250. Deze werd overhandigd door Piet Voskamp van de OC De Lier, namens de Stichting Liers Gevoel en het Oranjecomité. 

Het feest is op 17 mei in WPC Nederland Drie in Wateringen. De deuren openen om 20.00 uur. Een kaartje kost € 5 en is verkrijgbaar via www.nederlanddrie.nl.