Eerste editie KMD Sem Steijn-toernooi een groot succes

Sport
Sem Steijn begon zijn succesvolle voetbalcarrière ooit bij KMD.
Sem Steijn begon zijn succesvolle voetbalcarrière ooit bij KMD. (Foto: KMD)

Met de hulp van ongeveer 100 vrijwilligers werd het eerste KMD Sem Steijn toernooi van 3 juni een doorslaand succes. Iedereen genoot met volle teugen en daar hielp het weer natuurlijk ook bij.

De 36 deelnemende teams werden hartelijk ontvangen door de aan hen toegewezen gastheer of gastvrouw en voorzien van een gesponsorde lunch.


Winnaars

Sem ging geduldig met iedereen op de foto. En alle teams gaven het maximale van zichzelf. In de BVO-poule was het Belgische OH Leuven de winnaar. De winnaar van de Skillsprijs (penalty’s nemen, hooghouden en voetbaldarts) mag met het hele team een keer langs bij een training van Maurice Steijn bij Sparta.


Hoofdprijs

Verder werd een gesigneerd shirt en gesigneerde schoenen van Sem verloot en de hoofdprijs, ook na loting, was dat een heel team inclusief begeleiding komend seizoen een keer naar een wedstrijd van FC Twente mag. En ze worden daarna door Sem ontvangen in het spelershome. “Al met al een heerlijke dag,” laat de organisatie weten. “Wij verheugen ons nu al op de volgende editie!”

Foto’s: KMD.