Smash Devil toernooi supports Zaan de Wandel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

KROMMENIE - Na een stormachtig begin en de nodige regen, was het een stralende afsluiting van het 35e Smash Deviltoernooi vorige week zondag. De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie. Het was de hele week gezellig druk op het tennispark bij KZTV mede dankzij het Smash Culinair Restaurant. Spelers en toeschouwers konden de hele week genieten van vers bereide maaltijden. Een initiatief dat zeker een vervolg zal krijgen volgend jaar. En ook de pubquiz, de borrelmiddag op zondag, de visavond en de feestavond bleken enorm populair onder spelers en toeschouwers.

Geslaagde 35e e editie Smash Deviltoernooi KZTV

Zoals elk jaar heeft het Smash Deviltoernooi ook dit jaar weer een goed doel omarmd. Dit jaar was dat Zaan de Wandel, het wandelevenement op 8 september waarbij de opbrengst ten goede komt aan het AVL (onderzoek naar kanker) en Anna's Huis (begeleiding en informatievoorziening voor mensen die met kanker te maken hebben). Dit jaar is er door de organisatie bewust voor dit doel gekozen omdat recentelijk een lid van tennisvereniging KZTV, Aad Bentvelzen, aan de gevolgen van kanker is overleden. Hij was een uniek persoon en frequent deelnemer aan het toernooi, maar helaas veel te vroeg overleden.

De volledige opbrengst (€338,40) van de tombola en de pubquiz, die gehouden werden tijdens het Smash Deviltoernooi is gedoneerd aan de Stichting Zaan de Wandel. Afgelopen vrijdag vond na afloop van de vergadering van het kernteam van Zaan de Wandel een feestelijke chequeoverhandiging plaats.

We hopen dat vele tennisfans zich alsnog inschrijven voor Zaan de Wandel op 8 september of in ieder geval een donatie zullen doen.

Schrijf je nu nog in voor Zaan de Wandel als deelnemer of vrijwilliger via www.zaandewandel.nl of blijf op de hoogte via op www.facebook.com/zaandewandel