Kvik biedt kwaliteitskeukens in Zaandam

Partnerbijdrage
De Deense keukenexpert Kvik uit Zaandam biedt hoogwaardige designkeukens, badkamermeubels en garderobekasten tegen een betaalbare prijs.
De Deense keukenexpert Kvik uit Zaandam biedt hoogwaardige designkeukens, badkamermeubels en garderobekasten tegen een betaalbare prijs. (Foto: Kvik)

ZAANDAM - Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar? Wil je eindelijk die mooie droomkeuken realiseren? De Deense keukenexpert Kvik uit Zaandam biedt hoogwaardige designkeukens, badkamermeubels en garderobekasten tegen een betaalbare prijs. Voor de particuliere en de zakelijke markt. 

Deens design voor iedereen

“Bij ons hoeft de klant niet te onderhandelen, wij bieden prachtige designkeukens tegen een betaalbare prijs die tot stand komt via een transparante calculatie.” Wilco Daman (57) is eigenaar van Kvik Keukens aan de Cornelis Ouwejanstraat 15, bij de Hembrug pont in Zaandam. “Veel mensen hebben een hekel aan het beruchte ‘handjeklap’. Je blijft achteraf twijfelen of je alsnog te veel hebt betaald”, zegt Wilco. “Onderhandelen bij Kvik is niet nodig en we merken dat dat voor veel klanten een hele geruststelling is. Wij bieden een strak, duurzaam Deens design voor een betaalbare prijs.”

Duurzaam

Transparantie en open communicatie staan hoog in het vaandel in Zaandam. Wilco: “Kvik produceert en verkoopt al bijna 40 jaar moderne keukens, badkamers en garderobekasten van duurzame materialen. Dat doen we in meer dan 180 winkels in Europa. Sinds onze oprichting in 1983 zijn we een betrouwbare partner voor particuliere en B2B-klanten. Door de kracht van de Kvik-organisatie kunnen we vanuit Zaandam een ongeëvenaard hoog niveau van service, kwaliteit en design bieden. Of je nu een nieuwe keuken voor een eengezinswoning nodig hebt of dat je als woningcorporatie een compleet appartementencomplex renoveert: wij kunnen je helpen. Onze persoonlijke verkoopadviseurs staan de klant van begin tot eind van het project bij.”

Betaalbaar design

Van klassiek wit tot mosgroen en van grijstinten naar zwart tot natuurlijk hout: klanten hebben de keuze uit verschillende materialen, kleuren en accessoires. “Samen met de klant ontwerpen we een tijdloos, eenvoudig en strak design op maat. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht, van geïntegreerde handgrepen tot gladde oppervlakken gemaakt van duurzame materialen. Met ons unieke concept kunnen we klanten op een eenvoudige, transparante en snelle manier helpen om hun dromen te realiseren.” Kvik onderscheidt zich met voordelige prijzen, korte levertijden en oplossingen op maat.  Wilco: “Bovendien bieden we verschillende services. Je kunt zelf monteren of het aan onze inbouwspecialisten overlaten. Met ons zorgvuldig samengestelde assortiment van Deense designkeukens krijg je alle functionaliteit en moderne stijl waar je naar op zoek bent. En met een ruime keus in kleuren en duurzame materialen blijven onze keukens heel veel jaren tijdloos en mooi.”