Bruisend naar einde 2022 met ‘De Bul’

Uitgaan
The Telephones met zangeres Amanda Muller.
The Telephones met zangeres Amanda Muller. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Ook cultureel centrum De Bullekerk, Westzijde 75, maakt zich op voor de finale van 2022. Zo is is er vrijdag 23 december vanaf 20.00 uur een optreden van het Popup Choir Christmas Singalong.

Feestelijk Kerstmis vieren en nieuwjaar begroeten 

Bruun Kuijt brengt op 24 december de voorstelling Kerstlied van een Vrek. Te zien om 15.00 en 20.00 uur. Maandag 26 december, Tweede Kerstdag, is er om 14.00 uur een optreden van Petra Berger & Edwin Schimscheimer met als titel Merry Little Christmas. 

Oudejaarsfeest

Op zaterdag 31 december wordt het grote Oudjaarsfeest gehouden. Lekker met z’n allen het nieuwe jaar begroeten. Compleet met drankjes, hapjes, oliebollen, glitters, discobal en coverband The Telephones met zangeres Amanda Muller. De toegangsprijs is inclusief een glas bubbels rond de jaarwisseling. Tickets via www.bullekerk.nl. Het Groot Oudjaarsfeest begint om 21.00 uur en duurt tot 02.00 uur.

Zondag 1 januari wensen we elkaar een gelukkig nieuwjaar. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom op het voorplein van de Bullekerk. Burgemeester Hamming zal dan spreken en er is muziek van de coverband Hastalavista. Gratis toegang.