PCC haalt 19.735 euro op voor Make-A-Wish

Nieuws
Zes leerlingen van het PCC overhandigden de cheque aan Make-A-Wish Nederland.
Zes leerlingen van het PCC overhandigden de cheque aan Make-A-Wish Nederland. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Tijdens de PCC-Actiedag heeft de school 19.735 euro opgehaald voor Make-A-Wish Nederland. Zes leerlingen overhandigden de cheque maandag aan de stichting. Op alle vijf de vestigingen in Alkmaar, Heiloo en Bergen lieten leerlingen zich sponsoren voor diverse activiteiten op de jaarlijkse actiedag. 

De leerlingen hielden onder andere een volleybalmarathon, een voetbaltoernooi en trotseerden de wind en regen tijdens een sponsorloop over het strand en door de polder. Er werden diverse challenges gedaan, van bowlen tot ‘wedden dat...’ en er was een markt met zelfgemaakte producten. Alle zeilen werden bijgezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. 

Trots 

Het PCC is ontzettend trots op alle leerlingen en docenten en hun sterke motivatie om zich in te zetten voor het goede doel. Dit was het laatste jaar dat de PCC-Actiedag in het teken stond van Make-A-Wish Nederland. Volgend jaar wordt er een ander goed doel geselecteerd. In de afgelopen vier jaar heeft de school in totaal bijna 95.000 euro ingezameld voor Make-A-Wish Nederland. 

Make-A-Wish 

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen. Het laten uitkomen van zo’n wens geeft hoop en vertrouwen en heeft een positieve impact op het kind, de familie en de omgeving. De leerlingen van het PCC gunnen elk ziek kind zo’n mooi moment en herinnering van een wensvervulling en hopen met het opgehaalde bedrag heel veel zieke kinderen een lichtpuntje te geven.