Mei ‘Tributemaand’ bij Poppodium MAX

Uitgaan
Callplay, de Coldplay tributeband.
Callplay, de Coldplay tributeband. (Foto: aangeleverd)

ALPHEN - Liefhebbers van tributebands zitten in de maand mei extra goed bij Poppodium MAX in Alphen aan den Rijn. Twee steengoede bands bestormen in deze maand het podium aan de Olympiaweg 2A en ze nodigen Alphen aan den Rijn graag uit om er samen met hen een geweldige avond van te maken.

Komende 11 mei trapt Callplay, de Coldplay tributeband, af. Verwacht geen malle Chris Martin imitaties, dansjes of kleding, maar een zo getrouw mogelijke nabootsing van de originele band. Het publiek kan genieten van een uitgebreid repertoire, variërend van de bekende hits zoals Yellow, Clocks en Viva La Vida tot de diepere albumtracks die Coldplay-fans zo waarderen. 

Trots

“We zijn trots op het feit dat we de muziek van Coldplay op het podium tot leven kunnen brengen en tegelijkertijd aan hun publiek een unieke en meeslepende live-ervaring kunnen bieden”, laat de band weten.

Al bijna 30 jaar actief

Na het spetterende optreden van Callplay is het 18 mei de beurt aan de Toto tribute door Kingdom of Desire. Kingdom of Desire is dé ultieme Toto-tributeband, opgericht door drummer René Barthen. René is al bijna 30 jaar actief in de muziekindustrie en is sinds 1993 een leerling van Simon Philips, de legendarische drummer die zelf tussen 1992 en 2014 bij Toto speelde. Uitgerust met de originele Toto-instrumenten worden alle composities met uiterste precisie uitgevoerd. Nummers als Africa, Rosanna en Hold the Line komen uiteraard voorbij. “Maar ook pareltjes als I will remember of deep cuts zoals Jake to the Bone zullen niet ontbreken”, aldus de band.

Tickets voor beide avonden zijn krijgen via www.max-alphen.nl en indien beschikbaar ook aan de deur.