‘Shop voor een Job’ banenmarkt drukbezocht

Algemeen
Drukte van belang bij Banenmarkt Shop voor een Job
Drukte van belang bij Banenmarkt Shop voor een Job (Foto: aangeleverd)

Verschillende werkgevers uit Noord stelden zich hier voor en vertelden over hun beschikbare banen. De sfeer was goed en er zijn een hoop mooie matches gemaakt. De banenmarkt was een samenwerking tussen de gemeente en Ondernemersvereniging ´Winkelcentrum Boven ’t Y´.

NOORD - Vele mensen bezochten afgelopen donderdag de ‘Shop voor een Job’ banenmarkt in winkelcentrum Boven ’t Y. 

Beschikbare banen

Op en rondom het Hemaplein werden de kramen van verschillende werkgevers drukbezocht. Er waren een hoop leuke banen beschikbaar in de zorg, retail, horeca, waaronder onder andere:

AH

Pathé

Market 27

McDonald’s

Decatlon

Jumbo

Unique uitzendbureau

PDZ uitzendbureau

ThuiszorgInHolland

Cordaan

Madeliefje Thuiszorg

T-zorg

Calibris Noord/ Wijkleerbedrijf Noord

Ook was er een kraam voor alle niet-deelnemende winkeliers van het Boven ’t Y winkelcentrum. Wie interesse had om bij een van deze winkels te werken, kon zich laten registreren. Mensen die vragen hadden over het vinden van werk of een opleiding konden terecht bij de kraam van de gemeente Amsterdam.

Er waren tijdens het ‘Shop voor een Job’ event ook prijzen te winnen. Bezoekers die stempels verzamelden van alle aanwezige werkgevers konden om 17.00 uur met hun volle stempelkaart mee loten voor leuke prijzen.

Alle mensen die donderdag een nieuwe baan hebben gevonden worden langs deze weg van harte gefeliciteerd en en veel succes toegewenst!

Banenmarkt Shop voor een Job in Winkelcentrum Boven ’t Y met stadsdeelbestuurder Yassmine el Ksaihi
Banenmarkt Shop voor een Job in Winkelcentrum Boven ’t Y
Banenmarkt Shop voor een Job in Winkelcentrum Boven ’t Y