Burendag bij de Noorderparkkamer

Nieuws

NOORD - In een gezellige sfeer je buren beter leren kennen, dat is Burendag. Zondag 22 september organiseert de Noorderparkkamer samen met buurtbewoners Chantal, Marion en Gerard uit de Bloemenbuurt een Amsterdamse buurtmiddag.
Volkszangers als Amsterdamse Harry, Josje Hazes, Gooische Willem en Joyce komen optreden, kinderen uit de wijk laten op het open podium zien wat ze kunnen en er is een heleboel te doen.
Je nagels professioneel laten pimpen met nail-art, met je familie of buren op de foto en ponyrijden in het park met Kinderboerderij de Bokkensprong. Met het burenspeeddaten leer je razendsnel iedereen kennen. De stoelmassage zorgt voor optimale ontspanning. De Florakokjes bakken lekkere hapjes, er is barbecue en het buurtbroodje is verkrijgbaar. Kunstenaars Edith Kuyvenhoven en Monique Ickenroth begeleiden een workshop plannen maken en parkborden schilderen.
De activiteiten duren van 14.00 tot 19.00 uur. Kijk voor het complete programma www.noorderparkkamer.nl. De toegang is gratis.