Betoverende Expositie in De Blinkerd

Cultuur
Pure magie
Pure magie (Foto: aangeleverd)

SCHOORL - De Jan van Scorel Schilderclub presenteert met trots haar nieuwste expositie, geïnspireerd door het Magisch Realisme van Magritte! Tijdens een bijzondere werkavond dook onze club diep in de mysterieuze wereld van Magritte’s bevreemdende voorstellingen.

In plaats van simpelweg te imiteren, hebben we ons laten inspireren door zijn magische landschappen: een landschap verlicht door daglicht, maar met een duistere nacht erboven, of een nachtelijk tafereel met een glasheldere lucht. Deze betoverende wisseltruc tussen licht en donker zorgde voor een avond vol verrassingen en nieuwe ontdekkingen.

Het resultaat van deze inspirerende avond hangt nu te schitteren in een sfeervolle expositie in de foyer van De Blinkerd. Een absolute aanrader voor kunstliefhebbers! De expositie is te bewonderen van 15 april tot 16 september, tijdens de openingsuren.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf aan de slag bij de Jan van Scorel Schilderclub? Er is nog plaats voor nieuwe leden vanaf september! Neem contact op met het secretariaat via Carla Teutscher, info@carlateutscher.nl.

Mis ook niet ons wekelijks verslag op Facebook, te vinden onder ‘Schilderclub Jan van Scorel’.

Kom langs en laat je betoveren door onze artistieke creaties!