Eerste gezamenlijke Koningsspelen in Egmond een groot succes

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN ZEE - Vrijdag 26 april markeert een mijlpaal voor Egmond aan Zee, want de eerste gezamenlijke viering van de Koningsspelen werd een doorslaand succes! Basisscholen De Driemaster en De Branding bundelden hun krachten voor deze prachtige dag.

De festiviteiten begonnen op het schoolplein van Basisschool De Branding, waar dans/gymjuf Saskia en het danstheater de dag feestelijk openden met een opzwepende dans op het nummer “Daba Die Daba Daa” van Kinderen voor Kinderen, speciaal uitgebracht voor deze gelegenheid. Vervolgens begaven alle leerlingen zich in een vrolijke stoet naar de sporthal aan de Watertorenweg, waar een uitgebreid scala aan activiteiten op hen wachtte.

Spellen

In groepen van acht namen de kinderen deel aan diverse leuke en actieve spellen, waaronder Belgisch voetbal, badminton, een freerun estafette, twister, flessenvoetbal, chaos doelenspel en natuurlijk het koninklijke spel Kingen! De stralende zon, de vrolijke gezichten en de sportieve sfeer maakten de dag tot een onvergetelijk evenement voor alle betrokkenen.

Zeer geslaagd

Met een glimlach op hun gezichten keerden de kinderen huiswaarts na een dag vol plezier en sportiviteit, in de wetenschap dat de eerste gezamenlijke Koningsspelen in Egmond aan Zee een onbetwist succes waren. De organisatie: ‘’Het zonnetje scheen, prachtig weer, blije gezichten en een sportieve gezellige dag met z’n allen. Al met al zeer geslaagd!’’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding