Lezing door Daan Heerma van Voss in De Schulp

Cultuur
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND-BINNEN - De boekenclub van dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen verwelkomt woensdagavond 15 mei om 20.00 uur schrijver Daan Heerma van Voss, en nodigt iedereen die wil uit om te komen.

Daan Heerma van Voss (1986) is romanschrijver en historicus, en schrijft voor verschillende nationale kranten. Hij heeft een groot aantal boeken geschreven, onder meer over herinneringen, de liefde, angst en over de dood. Hij schreef romans, een thriller en non-fictie. Vlak na het verschijnen van zijn laatste roman ‘Geen vaarwel vandaag’, november 2023, ontving de schrijver de BNG Bank Literatuurprijs 2023. Uit het juryrapport: Zijn laatste roman over een gezin in rouw is geïnspireerd op het overlijden van zijn eigen vader. In deze scherp gecomponeerde roman laat hij zien hoe drie kinderen uit hetzelfde gezin de dood van hun vader op heel uiteenlopende wijze beleven. De jury was onder de indruk van de wijze waarop deze roman van onze laureaat de nodige levensvragen oproept. En we waren diep ontroerd door Geen vaarwel vandaag van Daan Heerma van Voss. De nationale pers ontving de roman onverdeeld positief.

Ieder die wil kan woensdag 15 mei om 20.00 uur de interactieve lezing van de schrijver bijwonen. Na een toelichting op het ontstaan van het boek leest Heerma van Voss een deel voor en beantwoordt hij vragen. De toegang is gratis en het boek kan die avond ter plekke worden gekocht. Ook voorafgaand aan de lezing is het boek in De Schulp te verkrijgen. Na deze avond zal de boekenclub van De Schulp de roman als onderwerp nemen.

Tevoren aanmelden is wel zo fijn, via dorpshuis.egmondbinnen@quicknet.nl
Meer informatie op www.deschulp.nl en facebook.

Afbeelding
Afbeelding