Stadsfotograaf Beverwijk op Facebook

Nieuws

BEVERWIJK - De Stadsfotograaf Beverwijk is al tien jaar een begrip in Beverwijk en omstreken. In de afgelopen jaren kweten vele fotografen zich met verve van hun taak om stad en inwoners te portretteren. Dit jaar is het dubbeltalent Jan-Paul van der Meij die Beverwijk in beelden vangt. Op verzoek van de organisatie (stichting Kunst & Cultuur Beverwijk en ISOO.nu) volgt hij de werkzaamheden op de Breestraat op de voet.

Over publiciteit heeft de Stadsfotograaf meestal geen klagen. Diverse kranten tonen graag het laatste werk. Maar wat als je even terug wilt kijken naar het werk van voorgaande fotografen? Waar vind je de laatste nieuwtjes? Of leuke artikelen over het fenomeen stadsfotografie? Regelmatig werden de stadsfotografen en de organisatie met deze vragen benaderd. Hoogste tijd dus voor een Facebookpagina 'Stadsfotograaf Beverwijk!' Je vindt hier al het werk van de voorgaande stadsfotografen, maar ook nieuws, interessante artikelen en nog veel meer. Zoek op Facebook naar 'Stadsfotograaf Beverwijk' en like de pagina om op de hoogte te blijven.
Voor de verkiezing Stadsfotograaf 2018 kun je overigens nu al je foto’s inzenden. Fotograferen kan immers het hele jaar door. In maart/april vindt er weer een verkiezing plaats. Word jij de nieuwe stadsfotograaf? Stuur vijf van je foto’s op, 1 mb per foto is genoeg. Liefst één foto in zwart/wit en meerdere foto’s gemaakt in Beverwijk. Stuur naar stadsfotograaf@isoo.nu.