Macramé workshop

Algemeen
Maak zelf zo'n mooie wandhanger van bladeren en veren.
Maak zelf zo'n mooie wandhanger van bladeren en veren. (((Foto: Mieke Rozing)))

CASTRICUM - Vakdocent Mieke Rozing geeft een macramé workshop in het nieuwe buurthuis. Cursisten leren hoe ze een prachtige woondecoratie in Boho stijl maken. 

In samenwerking met gastdocente Angenita Hoebe heeft Mieke deze hippe workshop uitgewerkt. Je kunt kiezen uit twee voorbeelden waarbij de nadruk ligt op de techniek van veren en bladeren maken. Je werkt met ecogaren, deze zijn op 100% natuurlijke wijze en diervriendelijk manier verworven. Je kiest jouw kleuren. De wandhanger is mooi in huis maar ook onder de veranda in de tuin.

Françoise Nielly 

Wil je liever schilderen? Er zijn nog enkele plekken voor de workshop: ‘Ik wil schilderen als Françoise Nielly. In twee dagdelen leert Mieke jou hoe je een portret met olieverf en paletmes opbouwt in de stijl van Nielly. Jij levert een foto aan en deze wordt vooraf voor jou op het doek geschetst.

Aanmelden

Macramé workshop: zondag 10 april van 9.30 tot 13.00 uur. Ik wil schilderen als Françoise Nielly: zondag 27 maart en 3 april van 8.30 tot 13.00 uur. Voor meer workshops of het inloopatelier, kijk op www.miekerozing.nl. Je kunt je aanmelden via de site of via info@miekerozing.nl

Mieke werkt in het nieuwe buurthuis waar een zeer goed ventilatiesysteem is geïnstalleerd en dat is heel fijn in deze tijd. kun je meedoen met deze macramé workshop. Adres: Buurt en Biljartcentrum Castricum, Van Speykkade 61. 

Afbeelding