Coole moves van dansers clubMariz

Algemeen
Het team Whazzup?! presteerde goed op het NK.
Het team Whazzup?! presteerde goed op het NK. (Foto: clubMariz)

CASTRICUM - Afgelopen weekend was het Nederlands Kampioenschap Streetdance van Dutch Dance Sports. Terwijl buiten de zon scheen werden binnen coole moves getoond.

Twee dagen lang werd gedanst in stijlen als HipHop, Popping, Breakdance en HipHop battle waardoor ook binnen de temperaturen hoog opliepen. Gelukkig hadden de dansers inmiddels weer hun conditie op orde, wat vlak na de lockdowns nog wel eens een probleem was.

In Waalwijk danste het team een team ‘Whazzup?!’ uit Castricum mee in de categorie Formations Adults. Het team van clubMariz wordt getraind door Cheyenne, al jaren een docent bij clubMariz. Samen met haar team wist zij een geweldige 4de prijs te halen op dit prestigieuze kampioenschap. Dania Klaver en Romy van Well dansten ook bij de HipHop Duo Juniors en wisten daar in een sterk veld een 13e plaats te behalen.

Tijd om stil te zitten hebben de dansers niet, want 11 juni danst Whazzup?! samen met de kids selectie MissBHV op het UITFestival en 18 juni bij Kids in Concert (www.kidsinconcert.nl). Twee Prachtige lokale evenementen. Het nieuwe dans- en sportseizoen van clubMariz begint weer vanaf eind augustus. Ook dan treden de selecties op bij het MultiSport Evenement op 28 augustus en bij het Castricums Smaakmakers Festival op 3 en 4 september.