Handbaldames Meervogels zoeken teamleden

Algemeen

AKERSLOOT - De recreanten van handbalvereniging Meervogels ‘60 zoeken nieuwe leden. Het huidige team bestaat uit 16 dames, te veel voor een team en te weinig voor twee teams. Wie o wie lijkt dit leuk? 

De dames zoeken circa acht nieuwe teamleden waaronder een keepster. De leeftijd van de meesten ligt tussen de 20 en 40 jaar maar jonger en ouder is uiteraard ook welkom. De recreanten spelen hun wedstrijd door de weeks, de thuiswedstrijden zijn op woensdagavond. Voor uitwedstrijden kan dit variëren. Daarnaast trainen ze ook een avond. 

Open training

Woensdag 29 juni organiseren ze een open training voor iedereen die een keertje mee wil doen. De training is van 20.00 tot 21.15 uur, met na afloop koffie en thee. Wil je eerst alleen komen kijken dan is dat natuurlijk ook prima. Trainingen lopen door tot de zomervakantie, dus een week later aansluiten is ook mogelijk. 

De training is of op maandag- of op woensdagavond. Bij voorkeur opgeven via werving@meervogels60.nl.Spontaan langskomen mag ook. Dus heb je al eens gehandbald en wil je de bal weer oppakken: kom langs! De training is buiten bij het handbalcomplex aan Boschweg 3 in Akersloot.