Castricummers in het Concertgebouw

Algemeen
Optreden in het Concertgebouw in Amsterdam.
Optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Zelf zingen in het iconische Concertgebouw in Amsterdam? Dat kan! De Castricumse Oratorium Vereniging (COV) biedt iedereen die van zingen houdt de kans om eind 2023 op dat bijzondere podium te staan.

Vanaf 3 november 2022 bestaat de mogelijkheid van een tijdelijk lidmaatschap, waarbij zanglustigen uiteindelijk meedoen aan twee concerten. Op vrijdag 17 maart 2023 geeft de COV een concert in de Pancratiuskerk in Castricum, waar de Johannes Passion van J.S. Bach uitgevoerd zal worden.

Naast het repeteren van de Johannes Passion start in november ook de repetitie van het Requiem van Verdi, samen met de Koorvereniging Bergen en het Oratoriumkoor Schagen, die beide eveneens onder leiding staan van de dirigent van de COV, Pieter-Jan Olthof. Het concert in het Concertgebouw in Amsterdam vindt plaats donderdagavond 9 november 2023.

De repetities voor het tijdelijk lidmaatschap beginnen op 3 november 2022 en zijn wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Dorpskerk, Kerkpad 1, Castricum. Aanmelden vóór 1 oktober.

Voor meer informatie en aanmelding: Jolande Rutte, tel. 06-38715374, jolanderutte@hotmail.com, www.oratoriumcastricum.nl