Succesvol scholentoernooi bij TTV Castricum

Algemeen
Afgelopen zondag werd weer het goed georganiseerde jaarlijks terugkerende scholentoernooi bij de 75-jarige tafeltennisvereniging Castricum gehouden.
Afgelopen zondag werd weer het goed georganiseerde jaarlijks terugkerende scholentoernooi bij de 75-jarige tafeltennisvereniging Castricum gehouden. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Afgelopen zondag werd weer het goed georganiseerde jaarlijks terugkerende scholentoernooi bij de 75-jarige tafeltennisvereniging Castricum gehouden. Na twee trainingen ging het dan toch echt gebeuren aan de Gobatstraat 12A.

Alle basisscholen in Castricum hadden een uitnodiging ontvangen. De volgende scholen hebben met hun leerlingen uit groep 6,7 en 8 deelgenomen. De Cunera , de Visser ‘t Hooft, Helmgras en de Paulusburcht.

Er werd flink gestreden en het bleek, dat er al veel talentjes bij waren. Na diverse spannende wedstrijden waren alle winnaars afkomstig van de Paulusburcht. In poule A Ted de Haan, in poule B Mika Wit, in poule C Mohammed Salame en in poule D Maud Marquila. Ook degenen die hebben niet hebben kunnen winnen, kunnen terugkijken op mooie partijen. Iedereen had genoten. Voor iedereen was er een medaille of een beker.

Marjan Bakker namens TTV Castricum: “Als er jongens en meisjes zijn, die na deelname aan dit toernooi zin hebben om te blijven tafeltennissen, dan zijn ze van harte welkom om mee te trainen. Dat kan op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Zondag is er een open inloop van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie: 

http//ttvcastricum.nl/wp