Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Partnerbijdrage
Vrijdag en zaterdag is er weer een overkappingshow bij Vitrona.
Vrijdag en zaterdag is er weer een overkappingshow bij Vitrona. (Foto: Vitrona)

De showroom van Vitrona gaat op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september open voor de jaarlijkse Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en lamellen terrasoverkappingen. 

Het ultieme buitenleven
Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonkamer. Heerlijk genieten van een kop koffie of een glas wijn in uw veranda of tuinkamer. In de zomer ontspannen tijdens de lange avonden en in de herfst comfortabel verblijven onder de heaters. Tijdens de show zult u geïnspireerd raken over de mogelijkheden voor het ultieme buitenleven. U kunt alle mogelijkheden ervaren die een terrasoverkapping biedt zoals glazen schuifwanden, schuifbare panelen met aluminium of houten draaibare lamellen en geïntegreerde screens. Naast het diverse aanbod terrasoverkappingen biedt Vitrona ook tal van accessoires voor extra comfort, zoals de fantastische heatsail dome, verlichting en muziek. 

Culinair genieten

Terwijl u ideeën opdoet voor uw eigen tuin, geniet u van de culinaire hapjes van de Big Green Egg en een goed glas wijn van NOTK Wine Club.

Van harte welkom

De Terrasoverkappingshow bij Vitrona is geopend op vrijdag 23 september van 9.00 – 17.00 uur en zaterdag 

24 september van 10.00 - 17.00 uur. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid bij de showroom aan de Grote Woerdlaan 36c in Naaldwijk. U bent van harte welkom, een afspraak maken is niet nodig.