Gratis spreekuur letsel- en overlijdensschade

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: pr)

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober aanstaande organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis spreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare zijn verloren. Ongeacht de oorzaak, of dit nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is.

Tijdens dit spreekuur staan onze ervaren letselschadeadvocaten mr. E.W. Bosch, mr. A.J. Korff, mr. T.H. Boerendonk en mr. A.F. Elbers klaar om geheel vrijblijvend al uw vragen over letsel- of overlijdensschades te beantwoorden. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en/of een second opinion te geven.

Vrijblijvend

Het spreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. Wij vragen u om via het contactformulier op onze website (www.vbsadvocaten.nl) uw naam en telefoonnummer achter te laten. Wij nemen dan telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn.

Videobellen

Komt u liever niet naar ons kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor telefonisch overleg of via videobellen. Onze letselschadespecialisten staan voor u klaar.

Twee vestigingen

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft zo’n 20 medewerkers en werkt vanuit twee vestingen in het Westland, te weten in ‘s-Gravenzande en Honselersdijk. Het advocatenkantoor richt zich met haar diensten op particulieren en bedrijven in het Westland en Midden-Delfland, maar ook op Greenport bedrijven in heel Nederland. 

Voor meer informatie, kijk op www.vbsadvocaten.nl