Kermis op parkeerterrein van F.C. Den Helder

Nieuws
Kermis strijkt neer in Den Helder.
Kermis strijkt neer in Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Het begint al een echte traditie te worden want ook dit jaar strijkt de kermis weer neer op het parkeerterrein van F.C. Den Helder aan de Bremstraat. Daar kan van 19 tot en met 24 april weer volop worden genoten van een keur aan typische kinder- en familieattracties als garantie voor op en top kermisvermaak voor jong en oud.

Zo kan bij de Race O Rama in stoere race autootjes worden gestapt om daarna als echte coureurs op weg te gaan en lekker door de bocht te sjezen. Bij de trampoline kunnen de kleintjes naar hartenlust springen en salto’s maken. Groot plezier, waarbij tegelijkertijd ook nog eens aan de conditie wordt gewerkt. 

Prachtige prijzen

Nieuw dit jaar is de superslide. Een enorme glijbaan waar van grote hoogte naar omlaag kan worden gesjeesd. Kinderen vinden het geweldig maar de ouders zullen er minstens zoveel ‘glijpret’ beleven. Wie van snelheid houdt, kan terecht bij de breakdance. Daar zoeven de passagiers met enorme snelheid in de rondte terwijl de gondeltjes alle kanten op tollen. Waag je liever een gokje dan is ook hier de keuze groot. Maar pas op, voor je het weet heb je de handen vol met de meest prachtige prijzen die er te winnen zijn. 

Spaanse churros

De liefhebbers van de traditionele kermislekkernijen zijn als vanzelf niet vergeten. Een heerlijke suikerspin, Spaanse churros een zakje nougat en/of zuurstok, een olie- en/of krentenbol, het is er allemaal. Als extra komt vrijdag 19 april om 19.00 uur Stitch op visite. Op zaterdag 20 april om 15.00 uur komt Bumba langs, terwijl op zondag 21 april om 15.00 uur Mario Luigi een bezoek aan de kermis brengt. Woensdag 24 april om 15.00 uur komt Paw Patrol gezellig kermisvieren. Vergeet niet om de fotocamera of telefoon mee te nemen tijdens het kermisbezoek voor een leuke kiekje, samen met de kind(eren).

Kortingsbon

Openingstijden: de kermis is op vrijdag 19 april geopend van 14.30 tot en met 22.00 uur. Op zaterdag kunnen liefhebbers er van 13.00 tot 22.00 uur terecht, terwijl op zondag 21 april van 13.00 tot 20.00 uur kermis kan worden gevierd. Op maandag en dinsdag zijn de attracties geopend van 14.30 tot 20.00 uur en op woensdag 24 april kan van 13.00 tot 20.00 uur kermis worden gevierd. 

Voor voordelig kermisvieren vind je op de website www.kermiskorting.nl van veel attracties een kortingsbon. 

Volop vermaak voor jong en oud in Den Helder.