Univé Den Helder trakteert twee lokale goede doelen op een waardecheque van € 1000

Nieuws
Univé Den Helder trakteert twee lokale goede doelen.
Univé Den Helder trakteert twee lokale goede doelen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Univé Den Helder mag namens het Univé Ledenfonds een waardecheque van € 1000 uitreiken aan twee lokale goede doelen. Als onderdeel van de actie kunnen inwoners van de regio Den Helder tot 1 mei hun stem uitbrengen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie naar keuze.

De goede doelen actie sluit naadloos aan op de waarden van de organisatie. “Als coöperatie doen we graag op allerlei manieren iets terug voor onze leden en de maatschappij. Positief bijdragen is belangrijk voor ons. Zo worden er vanuit het Univé Ledenfonds diverse lokale initiatieven financieel ondersteund, worden er lokale sportevenementen gesponsord zoals De Halve van Den Helder en wordt er geïnvesteerd in relevante thema’s zoals het gratis beschikbaar stellen van zonnebrandcrème. Met de goede doelen actie maken we het nog concreter door lokale, maatschappelijke clubs en verenigingen te ondersteunen met een financiële donatie”, vertelt Annelies Goos, Raad van Bestuur van Univé Noord-Holland.

Stemmen tot 1 mei

Stemmen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie, kan via de website www.unive-goeddoel.nl of via de stemflyer in de Univé-winkel in Den Helder aan de Middenweg 163.